La Trobada Empresarial al Pirineu, aquest any, serà el 15 i 16 de juny en la seva 28a edició, i tindrà lloc novament a la Seu d'Urgell.
Enguany, La Trobada preveu reunir uns 600 assistents.

Des de l'organització han avançat que entre els ponents enguany hi haurà l'exconseller d'Economia de la Generalitat, Andreu Mas-Colell, actualment professor del Departament d'Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra.
També s'ha anunciat la presència de Raúl Rojas, professor d'Intel•ligència Artificial a la Universitat Lliure de Berlín, i de l'actual comissari de la competència de la Comissió Europea, Joaquín Almunia.
En aquesta edició, els assistents escoltaran i aprendran d'experiències empresarials que proven la capacitat de destacats directius i empresaris per dissenyar i aplicar estratègies d'èxit en aquesta època de canvis continuats.

La conferència que obrirà els actes, 'Com prendre decisions en un marc canviant', anirà a càrrec del director general de l'IESE, Franz Heukamp.
Enguany el dinar-tertúlia de divendres portarà el títol 'L'economia creix: miratge o expansió sòlida?
Les diferents conferències i taules rodones estaran moderades per periodistes com és el cas de Josep Puigbó, Xavier Vidal-Folch, Esther Vera o Martí Saballs.

Parlen al vídeo: MIREIA FONT, TINENT D'ALCALDE PROMOCIÓ DE LA CIUTAT

El Pirineu avui