L'estació de Masella ha finalitzat la temporada aquest dilluns 1 de maig, sumant un total de 159 dies d'esquí i 28 nits d'esquí nocturn. Ha estat la darrera estació del Pirineu i de la resta de l'estat espanyol en tancar les instal·lacions. Segons ha comunicat l'estació, més de 400.000 esquiadors s'han apropat al complex, el que representa un 20% més que la temporada passada. A més, 30.000 esquiadors han provat l'esquí de nit.

Aquesta temporada les nevades han sigut molt abundants. Les dues estacions de l’any amb més precipitació han sigut la tardor i l’hivern. En canvi l’inici de la primavera, tradicionalment amb molta neu al Pirineu Oriental, les nevades han sigut més escasses. No obstant això, els gruixos de neu importants acumulats durant l’hivern han permès disposar d’una bona reserva de neu a cotes altes i obrir les instal·lacions en condicions òptimes per a la pràctica de l’esquí fins el dia 1 de maig. Pel que fa a la meteorologia, les nevades més abundants han coincidit amb els mesos de més afluència d'esquiadors.

Masella ha acollit al llarg de la temporada un total de 28 curses i 11 esdeveniments, que sumats a les activitats d’après-ski de la Cantina han suposat un valor afegit per al complex. Els seus responsables ja preparen la temporada 2017-2018 i els actes del seu 50è aniversari.

El Pirineu avui