La pista de gel del Poliesportiu de Puigcerdà ha acollit des de divendres i fins diumenge el Campionat d'Espanya i Copa Federació de patinatge artístic en les categories Debutants, Basic Novice A i B, i Categoria 2a . La Federació Catalana hi ha participat amb 24 patinadors, dels quals 8 són integrats del Club Patinatge Artístic Puigcerdà (CPAP), 9 dels CEGVA de Vielha i 8 del FCB.

Pel que fa als patinadors locals, molts dels quals participaven per primera vegada en aquesta competició, els millors resultats els ha obtingut Pau Vilella, una segona plaça en la categoria Basic Novice A. En la categoria Debutants, Mariona Carpio s'ha proclamat campiona d'Espanya y Laura Izquierdo ha finalitzat tercera. En Basic Novice A, Mireia Puntí ha obtingut una 17a posició, en una categoria amb 71 patinadores.

Des del CPAP, encapçalat per l'entrenador armeni Vahe Ghazaryan, s'han mostrat satisfets dels resultats obtinguts.

El Pirineu avui