ot i els ruixats que durant tota la jornada de dissabte van afectar el municipi de Tremp, la 3a edició de la festa “Pallars terra de corder” ha estat tot un èxit. Més de 700 persones han gaudit de les diferents activitats i tallers que ha organitzat l'Ajuntament de Tremp, des del programa “Al teu gust, aliments del Pallars” per complementar la festivitat. El plat central de l'edició d'enguany ha estat Caldereta de Corder elaborat per l'Associació APAT.

Des de l'àrea de promoció econòmica s'espera seguir tirant endavant la festivitat, ja que dinamitza el consum d'aquesta carn i indirectament a els ramades de la comarca.

La jornada ha comptat amb la participació de la Consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, que durant la visita s'ha reunit amb ramaders de la comarca. La consellera ha mostrat el suport del departament envers aquest tipus d'accions que promouen el territori i el consum de carn d'oví. També ha informat de la predisposició per part de l'administració i els productors per millorar l'etiquetatge i valorar la procedència de la carn.

Aquest any, s'ha comptat amb la participació del Consorci de Desenvolupament Local del Ripollès que ha ofert tallers per als nens i nenes i una demostració de xolla.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ ECONÒMICA - MERITXELL SERRET, CONSELLERA AGRICULTURA GENERALITAT

El Pirineu avui