Aquest dimarts, s'ha celebrat una roda de premsa per presentar els Pressupostos Participatius de la Seu d'Urgell 2017, on s'ha explicat tot el procés participatiu dels ciutadans

Enguany, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell engega, per tercer any consecutiu, un procés de participació ciutadana que convida als urgellencs i urgellenques a decidir en què invertir 100.000 euros del pressupost municipal d'aquest any 2017. En la pàgina web de l'ajuntament s'explica com es poden fer les propostes, amb quins criteris i a on es poden presentar.

Els ciutadans de la Seu rebran a les bústies el díptic que inclou el formulari de propostes que serveix perquè els veïns i veïnes majors de 16 anys i empadronats al municipi puguin presentar propostes per invertir 100.000 euros del pressupost municipal 2017.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL - ANNA VIVES, TINENT D'ALCALDE D'ATENCIÓ A LES PERSONES

El Pirineu avui