Un total de 170 alumnes de segon curs del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport d’INEFC Barcelona porten a terme a la Seu d’Urgell de manera intensiva l’assignatura d’Activitats en el Medi Natural.
L’alcalde de la Seu ha remarcat que aquest programa europeu va comportar diverses inversions a la ciutat com la instal•lació d’un rocòdrom al Rafting Parc i la reforma de l’Alberg de Joventut, entre d’altres.

Tant els 88 estudiants que van venir la setmana passada, com els 82 d’aquesta setmana, conduïts pels professors, Eduard Inglés i Víctor Labrador, realitzen de manera rotatòria diverses activitats físiques al Rafting Parc de la Seu d’Urgell, així com també al poliesportiu municipal i a l’entorn natural de la ciutat. Els estudiants practiquen orientació, escalada, marxa nòrdica, piragüisme, trail running i un raid multiactivitat.

Aquesta iniciativa parteix del programa europeu POCTEFA, portat a terme entre l'INEFC i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, a més d’altres institucions de Catalunya, Andorra i França.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - EDUARD INGLÉS, PROFESSOR

El Pirineu avui