El bar restaurant “La flor” de Pont de Suert és un dels trenta establiments de la comarca de l'Alta Ribagorça que han obtingut el distintiu “Ecohostaler” que els certifica les bones pràctiques en matèria de medi ambient que han mostrat al llarg de la campanya “Compromís pel Reciclatge”.

La condecoració certifica que els diferents establiments han destinat un espai als diferents cubells de residu, els cubells estaven clarament identificats i la brossa del seu interior estava correctament separada.

Els resultats de la campanya s'han qualificat d'exitosos, en relació al trimestre de l'any passat, s'ha incrementat un 23% els envasos, un 11% el paper i cartó, un 22% el vidre i finalment el rebuig ha disminuït un 6%.

Dels 68 establiments que han rebut seguiment, hi ha 14 empreses encara pendents de valoració.

Parlen al vídeo: DAVID BERNAT, PROPIETARI LA FLOR - ÈRIC RUIZ, TÈCNIC MEDIAMBIENTAL CONSELL

El Pirineu avui