Per tal de donar a conèixer els camins del municipi, l'ajuntament de Ger ha recuperat recentment la Ronda de Ger, un camí de poc més de cinc quilòmetres molt a prop del nucli urbà. Es tracta d'un itinerari circular molt planer que transcorre al voltant del torrent i que arriba fins la font del Peuet. Durant l'hivern, el consistori ha instal·lat un seguit de passarel·les de fusta en alguns trams del recorregut i ha unit diversos camins per formar aquest nou itinerari.

Properament es senyalitzarà aquesta nova ruta i formarà part del catàleg de senders de la comarca. I és que en els últims anys ha crescut el nombre d'aficionats al senderisme, tant d'aquells que practiquen esport de manera habitual com aquells que busquen un lloc tranquil per passejar.

Aprofitant el festiu de l'1 de maig, l'ajuntament de Ger ha organitzat una caminada popular en aquest nou itinerari. La sortida serà a les 9h del matí i tindrà una durada d'unes 2 hores. També s'oferirà un esmorzar a la font del Peuet. Aquells que vulguin participar a la caminada i conèixer aquest nou recorregut poden inscriure's gratuïtament al mateix consistori.

Parlen al vídeo: ALFONS CASAMAJÓ, ALCALDE DE GER

El Pirineu avui