El Palau d’Esports i Congressos d’Alp acollirà aquest diumenge a les 5 de la tarda la cerimònia de proclamació del Cerdà de l’Any 2016, el guardó que reconeix les persones o entitats de la comarca que s'hagin distingit per la seva tasca social o cultural.

Els tres finalistes, escollits per un jurat entre una trentena de propostes, són l’Associació Universitària de Cerdanya, la Colla Gegantera i Grallera de Queixans i Germain Malé, fundador de la coral Les Camilleres de Sallagosa. Els tres finalistes tenen en comú la constància en la seva tasca i el fet de ser entitats que treballen per la cultura catalana i cerdana.

El guanyador serà aquell candidat que hagi aconseguit més vots ja sigui a través de les urnes col·locades als ajuntaments o a través del correu de l'Institut d'Estudis Ceretans, l'impulsor del certamen.

El Pirineu avui