CaixaBank va obrir el passat dijous 27 d'abril al centre de la Seu d'Urgell una oficina del seu innovador model Store, amb l'objectiu de reforçar el seu posicionament a la ciutat.
La sucursal de la Seu és la segona del nou model de CaixaBank a les comarques lleidatanes.
L'oficina està ubicada en ple centre de la ciutat, al carrer Josep Zulueta, 12.

Es tracta de la segona oficina de nou model de CaixaBank a les Terres de Lleida. La nova oficina Store La Seu d'Urgell, situada al carrer Josep Zulueta 12, se suma a l'oficina Store Lleida –ubicada a la Plaça de la Sal, 5-7 de Lleida ciutat- que va obrir les portes el 8 d'agost de 2016.

La Store La Seu d'Urgell disposa d'una superfície aproximada de 414 m2. Compta amb 13 empleats i es gestiona prop d'11.000 clients.
En aquest nou model d'oficina Store es potencia l'atenció personal i la gestió de l'autoservei; s'acompanya i ajuda al client en l'ús dels caixers d'última generació situats a l'oficina i en l'ús dels dispositius amb accés a Línia Oberta perquè els empleats se centrin en la gestió de les operacions de valor
A més, l'eliminació de les barreres físiques permet millorar la transparència en la relació client/empleat, ja que es comparteixen continguts entre ambdós, augmentant la proximitat entre ells.
El projecte d'oficines Store ha estat guardonat amb el Premi DEC per l'Associació per al Desenvolupament de l'Experiència de Client.

Parlen al vídeo:
ALBERT ALEGRET, DIRECTOR OFICINA STORE Nº 18

El Pirineu avui