La tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Mireia Font, i la vicepresidenta i responsable de Turisme del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Cristina Barbens, han presentat l'edició 2017 de Les Rutes Guiades a Peu a la Seu d'Urgell i Alt Urgell que engloben un total de 27 sortides senderistes, històriques, naturalistes, culturals, familiars, mitològiques, ornitològiques, astronòmiques i populars.

Font també ha avançat que enguany hi haurà una assegurança d'accidents per a cadascun dels participants inscrits prèviament
Una de les novetats d'enguany és la incorporació de l'Associació Astronòmica de la Seu d'Urgell, que proposa una sortida per observar una pluja d'estels, tot coincidint amb Les Llàgrimes de Sant Llorenç.

Pel que fa a la dificultat, hi ha rutes per a tothom, des de molt fàcils, fàcils, de dificultat moderada, exigent o molt exigent.
Aquest diumenge 30 d'abril, s'inicien les rutes amb dues propostes diferents. Les rutes guiades són una activitat gratuïta i cal apuntar-se prèviament per a poder participar-hi.

Parlen al vídeo: MIREIA FONT, TINENT D'ALCALDE PROMOCIÓ DE LA CIUTAT - CRISTINA BARBENS, VICEPRESIDENTA DE TURISME DEL CONSELL COMARCAL

El Pirineu avui