L'estació de La Molina ha finalitzat la millor temporada de tota la seva història, més bona que la temporada 2008-2009, que fins ara era la millor. Aquest hivern ha rebut més 330.000 usuaris, és a dir un 37,7% més que l'any anterior. A més, gràcies a les nevades abundants, l'estació ha pogut obrir pràcticament el 100% de la temporada, amb unes molt bones condicions.

Durant els mesos d'hivern, l'estació ha organitzat un gran ventall d'activitats esportives i lúdiques, com curses internacionals, proves de productes o trobades.

La Molina ha ofert aquesta temporada tarifes adequades a les franges d'edat el que ha suposat un increment en la venda de forfets. També hi ha hagut més visitants a les activitats complementaries diferents a l'esquí: com ara el circuit de raquetes de neu, el tubbing o les baixades nocturnes.

Un cop finalitzada la temporada d'hivern, La Molina es prepara ara per acollir les activitats d'estiu, amb nous circuits per a les bicicletes de muntanya.

A banda del Bike Park, l'estació oferirà també activitats per als més petits, com ara el Parc d'Aventura als Arbres, el tubbing o els inflables.

Parlen al vídeo: MARTA VIVER, RESPONSABLE COMUNICACIÓ LA MOLINA

El Pirineu avui