El diumenge 30 d'abril, Tremp acollirà la tercera festa Pallars, terra de corder, centrada en dina a conèixer el gran ventall de receptes on la carn de corder és l'element principal.

Enguany, el plat central de la festa serà la Caldereta de Corder elaborada per l'Associació APAT, es calcula servir més de 650 menús. L'ovella ripollesa serà la raça convidada. Els espectadors podran gaudir d'una exhibició d'esquila.

Per dinamitzar la festa gastronòmica s'ha creat una campanya comunicativa amb diferents concursos: un centrat al ciutadà de peu, que consisteix a publicar a les xarxes socials una fotografia del bus de la companyia Alsa que s'ha implementat amb la imatge de la campanya; un segon concurs d'aparadors, centrat als comerciants de Tremp, premiarà la millor aparador amb elements de la ramaderia i el corder.

Durant el mes d'abril, els menjadors de les escoles de la comarca han incorporat carn de corder als seus menús, a més a més, els ramaders i les formatgeries de cabra de la comarca ha realitzat xerrades als alumnes.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ- REGIDORA PROMOCIÓ ECONÒMICA

El Pirineu avui