La proposta d'instal·lar càmeres a la Plaça Joan Sansa vol donar resposta a la demanda dels veïns després dels darrers actes vandàlics succeïts el passat diumenge a l'espai, que actualment s'està urbanitzant.
La determinació s'ha pres després que aquest cap de setmana uns vàndals pengessin un panell d'informació pública al capdamunt d'una de les cistelles pista de la plaça.
Aquests fets haurien pogut provocar danys personals, atès que l'estructura metàl·lica va quedar penjant sobre el taulell.

No és la primera vegada que l'espai és objecte d'actes incívics en hores que no s'hi treballa, i l'equip de govern ja havia plantejat davant de tots els grups municipals, la conveniència de reforçar la vigilància a la zona.
Des de la Policia Municipal també han detallat que, al marge de les accions incíviques, darrerament també han hagut d'advertir i fer fora diverses persones per ocupar aquest espai que encara no està obert al públic.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, TINENT D'ALCALDE D'URBANISME

El Pirineu avui