Després de quatre dies de celebració, Llívia ha tancat aquest dilluns la seva festa Major. Pasqüetes 2017 va arrencar divendres a la matinada amb les actuacions musicals d'Autoput i Ernest Codina, dos dels actes amb més afluència de públic, sobretot públic jove. La programació també ha comptat amb espectacles i jocs infantils, campionat de botifarra, ball de nit, sardanes i un partit de futbol de solters contra casats. Des del consistori es mostren satisfets de la participació dels veïns no només de Llívia, si no també de la resta de la comarca.

Aquest dilluns hi han hagut un espectacle i jocs infantils al poliesportiu, sardanes a la plaça del Molí i ball de fi de festa, a càrrec de l'orquestra Selvatana.

La festa de Pasqüetes dóna el tret de sortida a les festes majors de la comarca.

Parlen al vídeo: TOMÀS ISERN, REGIDOR CULTURA I FESTES AJUNTAMENT LLÍVIA

El Pirineu avui