Aquest dilluns s'ha celebrat al cinema de Sort l'acte institucional del Dia de les Esquadres de la regió policial del Pirineu. L'acte ha comptat amb la presència del Director General de la Policia, Albert Batlle, i la Delegada Territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós, entre altres personalitats.

Durant l'acte s'ha fet entrega de diplomes i guardons en reconeixement a actuacions meritòries i a la col·laboració amb altres cossos policials.

Segons el director general de la policia, Albert Batlle, l'acte és una jornada de reconeixement pel compromís i bona feina que dur el cos de Mossos d'Esquadra al Pirineu, un dels territoris més complicats i amb menys incidències.

Batlle ha ressaltat l'interés del departament en reforçar la policia autonòmica amb noves dotacions de recursos materials i humans. També creu que el Pirineu és un territori que necessita millorar la coordinació amb altres cossos policials, per millorar el treball en la zona transfronterera.

Enguany s'ha fet un homenatge a Josep Palau, director d'interior de l'Alt Pirineu i Aran, mort fa dos mesos, amb l'entrega d'un obsequi a la seva família.

Parlen al vídeo: ALBERT BATLLE, DIRECTOR GENERAL POLICIA

El Pirineu avui