Després de quatre mesos en marxa, els dos itineraris de raquetes de neu que va inaugurar el Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça a finals de desembre han tingut molt bona acollida.

Durant la temporada de neu, des de l'oficina de turisme s'ha observat un increment en la demanda de les raquetes, fen net els díptics que es van imprimir per dinamitzar les rutes i donar a conèixer el recorregut i dificultat.

Les dues rutes localitzades dins dels límits del nucli de Durro, han tingut molta afluència de públic, sobretot famílies gràcies a la poca dificultat i la ubicació.

Ara per ara, són les úniques rutes de raquetes de la comarca que s'han senyalitzat, en vista de la gran acceptació que han tingut entre els turistes i la gent de la comarca, des del consell s'està plantejant buscar altres rutes i senyalitzar-les.

Tot i haver finalitzat la temporada d'hivern, des del consell se segueix animant a la gent a fer-les, ja que són rutes que un cop passat el desgel es poden seguir realitzant i les vistes no deixen indiferent.

Parlen al vídeo: JOSEP LLUÍS FARRERO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALTA RIBAGORÇA

El Pirineu avui