La comarca es prepara per celebrar aquest diumenge la diada de Sant Jordi. La Biblioteca Comtat de Cerdanya, amb col·laboració amb l'Àrea de Cultura de l'ajuntament de Puigcerdà, ha preparat un programa d'actes durant tot el cap de setmana. Dissabte a la tarda tindrà lloc la presentació dels llibres de Joan Obiols 'L'Alta Cerdanya: la Suisse française' i 'La Baixa Cerdanya, entre Barcelona i Paris'. Diumenge, Sant Jordi, la Biblioteca encetarà una jornada de portes obertes a les 10 del matí amb la presentació de les darreres novetats adquirides, tant pel que fa a llibres com a DVD. Seguidament oferirà un esmorzar popular a la plaça el Claustre i contes als més petits.
Durant tota la jornada, Puigcerdà i molts municipis cerdans tindran parades de llibres i roses. A la capital cerdana, les parades s'ubicaran a la plaça Santa Maria i Herois i a la plaça del Call, ja que al passeig 10 d'Abril hi haurà el mercat dels diumenges.
Diumenge a les 6 de la tarda, el Palau de Congressos d'Alp acollirà la 34a edició dels Jocs Florals de Cerdanya, amb la proclamació dels guanyadors d'aquesta edició i el lliurament de premis. L'acte també comptarà amb actuacions musicals i de ball.

El Pirineu avui