La Seu d'Urgell ha iniciat el cicle dedicat al món dels llibres, 'Primavera de Lletres', amb la presentació del segon i tercer llibre de la col·lecció Viatge Universal pel Pirineu que va tenir lloc dimecres al vespre.
La presentació dels volums de l'escriptor Joan Obiols va anar a càrrec d'Albert Galindo, Andrés González-Nandín, periodista d'Andorra TV; Albert Villaró, escriptor; i el mateix autor, Joan Obiols.
Amb aquesta col·lecció, Joan Obiols recull 25 anys de vivències i moments viscuts a la zona pirinenca, a través d'una desena de llibres.

"Viatge Universal pel Pirineu. Si la muntanya fos el món", és una col·lecció coeditada per Edicions Salòria i Editorial Andorra que faran un tiratge de 800 exemplars de cada un dels deu volums d'aquesta obra.

Parlen al vídeo: JOAN OBIOLS, ESCRIPTOR

El Pirineu avui