L'Ajuntament de Pont de Suert ha avançat l'acte de celebració de Sant Jordi, en previsió de la poca afluència que hi ha en la capital en dies festius. Per celebrar el dia de Sant Jordi, des de l'Ajuntament de Pont de Suert, conjuntament amb el Consorci per la Normalització Lingüista, s'ha organitzat la 6a edició del recital i exposició de poesia, prosa poètica i cançons de Sant Jordi.

Durant l'acte s'ha comptat amb la participació de 40 voluntaris, entre els quals es troben alumnes de l'Escola Municipal de Música, i integrants del centre d'adults. Part dels voluntaris de l'acte han estat immigrants que han recitat en diferents idiomes un mateix poema.

Dins de l'acte també s'ha organitzat una parada d'intercanvi de llibres. La iniciativa té l'objectiu de fomentar la lectura i donar una segona vida als llibres de casa.

Durant l'any, el projecte segueix en funcionament, i en el cas d'intercanvi, s'ha de realitzar a la Biblioteca de Pont de Suert.

Parlen al vídeo: JOSEP ANTONIO TROGUET, ALCALDE DEL PONT DE SUERT

El Pirineu avui