L'estació de Masella allargarà la temporada fins el dia 1 de maig, aprofitant el pont. Ho han confirmat els responsables de l'estació a través d'un comunicat, on han expressat la voluntat de mantenir les instal·lacions obertes ininterrompudament des del 24 de novembre i fins el maig de 2017, convertint-se en l'estació d'esquí que ofereix més dies de neu del Pirineu i de la resta de l'estat.

La neu abundant d’aquest hivern i les condicions naturals que té la muntanya de la Tosa són el millor aliat per una bona conservació del mantell nival, amb una altitud important, de fins a 2535 m, una orientació nord, en el 90% de les pistes i el seu bosc, pel qual transcorren el 80% de les pistes del domini esquiable.

Ara l’estació es manté oberta amb accés a pistes des de Coma Oriola i amb una bona qualitat de la neu en els sectors de Coma Pregona, la Tosa i Isards.

Per la seva banda i tal com havia anunciat, l'estació de La Molina ha finalitzat la temporada aquest dilluns festiu.

El Pirineu avui