Finalitza un any immillorable per les pistes d'esquí del Pirineu, el Grup FGC va tancar l'últim dia de la temporada d'hivern amb un augment de 28,9% en comparació a la temprada 2015-2016, amb 610.206 persones. Segons el grup, part de resultats són resposta a l'adaptació dels preus a la demanada social, i la climatologia que ha acompanyat durant tota la temporada.

Les estacions pallareses d'Espot i Port Ainé acumularien un total de 179.551 visitants, dels quals 10.168 s'han comptabilitzat durant la Setmana santa. Els resultats representen un increment del 1,08% respecta la temporada anterior, consolidant el creixement d'afluència dels últims anys en les estacions del Pallars Sobirà. Durant les festivitats de Nadal i Reis el creixement que es va registrar va ser d'un 44% més respecte a l'any passat. Port Ainé ha estat l'única estació de la península en tanca temporada amb el 100% de les pistes obertes.

En el cas de Tavascan, tot i tenir una temporada d'hivern molt reduïda per falta de neu durant les festivitats de nadal i reis, ha tancat la temporada amb resultats ascendents. L'estació va iniciar la temporada el 14 de gener, durant els tres mesos que ha estat operativa ha acumulat un total de 17.000 visitants. Amb un mes i mig menys de temporada, l'estació ha expedit 9.400 fortes, no molt lluny dels 10.000 de l'any passat.

L'estació ribagorçana de Boí Taüll finalitza la temporada amb xifres rècords, més de 130.000 esquiadors han passat al llarg de la temporada per l'estació, un 30% més que l'any passat. La part de ressort ha vist reflectit l'increment amb un 44% més de pernoctacions.

El Pirineu avui