Aquest dimarts ha tingut lloc una de les primeres visites guiades d'aquesta primavera pel centre històric de la Seu d'Urgell a càrrec de la gent gran de la ciutat que fan de guies turístics als alumnes urgellencs.
Una cinquantena d'alumnes l'escola Albert Vives de la Seu han estat els escollits per voltar pel centre històric, visitar al conjunt catedralici de Santa Maria d'Urgell i conèixer de la mà de la guia urgellenca, Juani Menduiña els monuments i la història de la ciutat.

Els alumnes han estat molt atents a les explicacions, i fins i tot s'han quedat sobtats d'algunes de les curiositats que guarden els antics murs.

Infants de totes les escoles de la ciutat participaran en aquesta activitat conduïda per 3 padrins-guies de la Seu; la Juani, l'Antonio i el Zósimo, els quals els hi ensenyaran els monuments i emplaçaments més importants del centre històric de la ciutat, per potenciar, entre altres aspectes, la intergeneracionalitat entre les persones grans i els infants del municipi.

Parlen al vídeo: JUANI MENDUIÑA, GUIA - ALUMNES DE L'ESCOLA ALBERT VIVES

El Pirineu avui