L'ajuntament de Puigcerdà ha iniciat aquesta setmana les obres del carrer Cadí, des de la plaça Barcelona fins al carrer Higini de Rivera. La remodelació consistirà en refer tot el paviment i eliminar les voreres amb la intenció de situar el pas destinat als vianants i l'asfalt on circulen els vehicles a la mateixa alçada, tal com s'ha fet en altres carrers del municipi.

L'actuació també contempla la renovació de la xarxa d'aigua i clavegueram.
Pel que fa a les places d'aparcament, es mantindran les que estan situades a la part superior del carrer mentre que s'eliminaran les del tram de baixada per facilitar l'accés als garatges particulars que hi ha en aquest vial.

La remodelació del carrer s’emmarca dins del pla de millora de la qualitat urbana i tindrà un cost de 95.000 euros, finançats pel propi consistori i per la diputació de Girona. El termini d'execució de les obres és de tres mesos.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui