El 9è Cadí Circuit FER Curses per Muntanya presenta un calendari d'11 curses que transcorren per diferents espais naturals "de gran bellesa paisatgística" a la comarca de l'Alt Urgell i de la Cerdanya, totes elles puntuables.
Cal destacar que enguany hi ha dues curses que arriben al seu desè aniversari, com són la Vertical Quiri i l'Escanyabocs, mentre que la cursa d'Ossera descansa.
Albert Batalla destaca que el circuit fer és una referència per la gent de la Seu i de la resta de Catalunya

Aquest certamen de curses per muntanya torna a presentar enguany el Circuit FER Petit

Xavi Escribà va destacar que amb aquesta 9a edició l'esforç de totes les edicions anteriors s'hi ha aconseguit la recuperació de senders que havien quedat en desús i que ara es poden fer servir per a l'activitat de senderisme la resta de l'any. El nombre de quilòmetres de senders aproximadament recuperats és de prop de 300
L'alcalde de la Seu, Albert Batalla va fer constar que enguany, s'ha canviat la data de la cursa Transfronterera, la Seu-Sant Julià, per fer-la coincidir amb el congrés Europeu de Natura i Esport que tindrà lloc la setmana del 30 de setembre.
El Circuit FER 2017 es va iniciar aquest dissabte, amb la celebració de la II Volta Peramola, amb més de 300 corredors inscrits.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL - XAVI ESCRIBÀ, PRESIDENT UEA

El Pirineu avui