Pilà Motlló és la impulsora de "Delavallestant" un projecte de vida al poble de Castellbò que va néixer l'any 2010 en l'intent de viure i treballar al poble, donant a conèixer la vida natural i ecològicament sostenible.
Envoltada de la terra, el sol, l'aire, els rius i el bosc, la Pilà va obrir l'agrobotiga amb productes vénen de la terra, ecològics, artesans i de proximitat,i ensenya a utilitzar els recursos que tenim a mà per fer passar una bona estona als nens.

Al llarg de l'any organitza diferents tallers, i ara especialment, per Setmana Santa

Tallers infantils o per adults, oberts a tothom que es vulgui apropar a Castellbò. Tots els materials que utilitzen són de la comarca, com poden ser les essències o plantes de Cal Margarit de Montant de Tost.
Per inscripcions cal trucar a la Pilà al 650370590

Parlen al vídeo: PILÁ MOTLLÓ, AGROBOTIGA DE CASTELLBÒ

El Pirineu avui