Més de 500 joves esquiadors han participat aquest dimarts al 1r Trinxat d'Or, quatre curses en una per a nens d'entre 6 i 16 anys de tots els clubs d'esquí del Pirineu. La prova, que ha tingut lloc a l'estació de Masella i ha estat organitzada pel Club Esquí Llívia, neix amb esperit internacional i ha servit per tancar la temporada després de mesos d'entrenaments.

La “Trinxat d’or” sorgeix després de la participació del club al llarg de la temporada en altres curses similars com el Uovo d’Oro de Sestriere o la recent Pitarroy de Cerler. Es tracta d’unes curses on el més important no és el resultat sinó l’experiència que adquireixen els corredors que s’enfronten a altres companys que no estan a la lliga Catalana.
La cursa ha comptat amb un total de 10 podis, 1 premi al millor club i regals per a tots els participants.

El Pirineu avui