El Kike i la Laura han vingut a passar la Setmana Santa al Pallars Jussà. Per conèixer millor la geologia de la conca han utilitzat el llibret “Sabies que...? Atreveix-te a descobrir el projecte Geoparc Conca de Tremp-Montsec” per informar-se sobre els tipus de jaciments que es troben al territori i tots els museus i equipaments de la comarca.

El llibret ofereix sis fitxes amb diferents temàtiques de la geologia on es treballa l'evolució arquitectònica de la comarca i les restes que es poden veure.
Cada fitxa està dividida en dues parts, una part lúdica pels infants i una altra informativa pels adults on s'indica els espais on poden trobar informació més especifica de cada tema.

Els llibrets han estat impresos amb una tirada curta i es poden trobar en els diferents espais que integren el geoparc o a qualsevol allotjament del territori geoparc. Els fulletons són una prova pilot per veure la rebuda que tenen entre les famílies que visitin la conca durant les festes de Setmana Santa. En funció dels resultats s'imprimiria una nova edició cara la temporada d'estiu.

Parlen al vídeo: NÚRIA VERDENY, TÈCNIC PROJECTE GEOPARC

El Pirineu avui