Les festes de Setmana Santa donen el tret de sortida de la temporada d'esports d'aventura i turisme actiu. Coincidint amb la recta final de la temporada de neu, la comarca del Pallars Sobirà preveu una ocupació hotelera del 100%.

Segons el president de l'associació d'empreses d'espots d'aventura del Pallars Sobirà, Florido Dolcet, els dies on s'espera més volum de gent serà divendres i dissabte, amb una facturació del 85%. Si el clima acompanya, s'espera tanca la Setmana Santa amb xifres rècord.

El ràfting segueix sent la gran demanda, tot i que des dels últims anys s'està potenciant altres activitats aquàtiques com els hidrospeed. Les activitats complementàries de turisme actiu ja es troben en ple funcionament.

El Pallars Sobirà s'ha posicionat com a zona líder en oferta d'activitat en aigües braves, en els últims deu anys el nombre d'empreses del sector ha incrementat un 63%.

Parlen al vídeo: FLORIDO DOLCET, ASSOCIACIÓ ESPOTS AVENTURA PALLARS SOBIRÀ

El Pirineu avui