El Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça és suma al manifest de les diputacions d'Osca i Lleida sobre l'eix de l'N-230 de Lleida a França per la Val d'Aran.
El document reclama una millora de l'N-230 entre Lleida i la frontera franca. Des de les diputacions es demana que es materialitzin tots els estudis que ja s'han realitzat en la nacional, a més d'acabar d'executar les obres iniciades en alguns trams.

En els últims set anys s'hi han comptabilitzat més de 400 accidents, amb 600 ferits i 17 morts. La nacional és una via amb una afluència de més de 4.600 vehicles diaris, dels quals més de 550 són vehicles pesats. La dificultat del traçat de la via en alguns punts té un alt nivell de sinistres.

Segons el president del consell, Josep Lluís Farrero, és convenient unir-se per crear un front comú i exigir a Foment pressupost suficient per fer front a totes les millores de seguretat que requereixi l'N-230.

Parlen al vídeo: JOSEP LLUÍS FARRERO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALTA RIBAGORÇA

El Pirineu avui