La Guàrdia Civil intercepta tabac de contraban per valor de més de 10.000 euros.
El tabac va ser localitzat a l'interior d'un turisme que anava ocupat per tres persones.
Prop de les 9 del vespre del passat divendres, dia 7 d'abril, efectius de la Guàrdia Civil destinats a La Seu d'Urgell, que es trobaven realitzant servei fiscal pels voltants de l'N-145, es perceberen de la presència en aquesta, d'un vehicle marca Ford, model Focus, que els va causar sospites d'estar implicat en activitats il·lícites de contraban.
A l'altura de la localitat de La Seu d'Urgell, una vegada efectuada la seva detenció i posterior inspecció fiscal, es localitzen en el maleter unes bosses d'escombraries negres, les quals contenen en el seu interior tabac d'origen extracomunitari, motiu pel qual traslladen vehicle, persones i càrrega a les dependències policials de La Seu d'Urgell, a fi de realitzar el recompte i valoració del gènere encautat i instruir la corresponent Acta.
D'altra banda, la guàrdia civil ha detingut a una persona per delicte de tràfic de drogues.
Segons han comunicat aquests dimecres, divendres passat, 7 d'abril, efectius de la Guàrdia Civil van localitzar diverses drogues a l'interior del turisme que circulava per l'N-230, a l'altura de Vilaller.
L'home, de 37 anys, de nacionalitat espanyola i veí de
Màlaga, conductor d'un vehicle marca Chevrolet, model Kalos,
portava a l'interior del turisme citat (concretament sota el
seient el copilot, dins d'una nevera de petites dimensions)
22 grams de cocaïna, 2 grams de cogulló de marihuana, 24 comprimits d'LSD i 4 comprimits d'èxtasi, sent detingut, per la comissió d'un delicte de Tràfic de Drogues.

El Pirineu avui