El Museu Cerdà de Puigcerdà acull aquests dies l'exposició 'Luces&Rock', del fotògraf Lucas Gómez. La mostra és un recull de 30 imatges que l’autor ha obtingut de les col·laboracions en diferents esdeveniments musicals que l'han portar a aparèixer en revistes tan conegudes com Popular 1 i Ruta 66. El seu treball es concentra actualment en fer fotos per a revistes, promocions o portades de discos, una feina que Gómez compagina amb ser el fotògraf oficial de la Sala Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat.

Mick Jagger, Julieta Venegas, Kiko Veneno, Bruce Dickinson, Victoria Modest o Manu Chao són alguns dels protagonistes dels retrats.

La inauguració de l’exposició es va fer aquest dissabte i va comptar amb la presència del mateix fotògraf, que va explicar anècdotes i les tècniques fotogràfiques emprades per la seva elaboració. La mostra es podrà visitar a la primera planta del Museu Cerdà fins el proper 30 d'abril.

El Pirineu avui