El Centre Empresarial i Tecnològic de l'Alt Pirineu va oferir el passat dijous, un taller que portava per títol: "El model de negoci cooperatiu també és viable: t'expliquem com fer-ho possible". Aquest acte formatiu va tenir com a finalitat estimular la reflexió sobre el fet de posar en marxa un projecte empresarial cooperatiu i presentar aquest model com la fórmula més adequada per dur a terme una activitat econòmica de base col·lectiva.

El taller, el van impartir impartit membres de la cooperativa Calidoscoop, i s'emmarca en el projecte de l'Ateneu Cooperatiu de l'Alt Pirineu i Aran, constituït el passat mes de gener.
En aquesta acció formativa es van treballar els aspectes principals del model cooperatiu com ara la seva constitució, el funcionament i l'entorn de suport.
L'Ateneu desenvoluparà projectes i activitats de foment i promoció de l'economia social i esdevindrà un punt de trobada, coordinació, aprenentatge, innovació i suport per a la creació de cooperatives i altres iniciatives d'economia social.

Parlen al vídeo: OLGA BONAVENTURA, TÈCNIC DE L’ATENEU DE L’ALT PIRINEU I ARAN

El Pirineu avui