Aquest divendres s'ha presentat a l'Oficina Jove de Pont de Suert la nova campanya “Camps de Treball 2017” organitzada per la Direcció General de Joventut (DGJ) a la vegueria de l'Alt Pirineu i Aran.

En aquesta nova campanya, es presenten 6 camps de treball, dels quals 5 són projectes continus a les edicions passades. La gran novetat d'enguany és el nou camp de treball “Conservació dels camins antics i descoberta d'una vall insòlita al Pirineu” a Llagunes (Soriguera). L'objectiu del camp és millorar els senders de la Vall de Siarb, desbrossar camins, reconstruir murs amb pedra seca, rehabilitar la senyalització i arreglar l'empedrat.

El camp de treball respon a una demanda del projecte Balmes Blancs.

Les comarques es mostren molt receptives a seguir acullint els camps de treball a la seva àrea, ja que representa un servei integrador que connecta els joves amb la comarca que visiten.

En el cas de l'Alta Ribagorça, l'única comarca de la vegueria que organitza dos camps de treball, veuen un mitjà per mostrar la realitat de l'Alt Pirineu als joves de fora.

Els camps de treball van dirigits a jovent d'entre 14 a 17 anys i tenen un cost que oscil·la entre els 130 i 193 euros per participant.

Parlen al vídeo: ESPERANÇA CASAS, COORDINADORA TERRITORIAL JOVENTUT LLEIDA - JOSEP LLUÍS FARRERO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALTA RIBAGORÇA

El Pirineu avui