Les estacions de Masella i La Molina tenien aquest dilluns forces esquiadors que aprofiten aquesta Setmana Santa per fer les darreres baixades de la temporada, acompanyats de sol i una temperatura agradable. Gràcies a les nevades abundants de l'hivern, s'han acumulat gruixos considerables a cotes altes, el que ha permès mantenir una qualitat de la neu òptima fins a principis d'abril. Això sí, s'aconsella els clients a esquiar a primera hora del matí quan la neu presenta el seu millor aspecte.

A pocs dies de posar punt i final a la temporada, els responsables de les estacions cerdanes es mostren molt satisfets de com ha anat i asseguren que ha estat una de les millors temporades dels últims anys.

L'estació de La Molina finalitzarà la temporada el proper dilluns 17 d'abril, mentre que Masella preveu allargar-la fins a finals de mes.

Parlen al vídeo: MAITE MARTÍ, RESPONSABLE COMUNICACIÓ MASELLA - ANNA SIRVENT, RESPONSABLE COMUNICACIÓ LA MOLINA

El Pirineu avui