La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha iniciat la redacció d'una memòria i els documents oportuns per tal que el consistori urgellenc es pugui acollir als ajuts públics convocats per l'Institut Català de l'Energia per a la instal·lació d'un nou punt de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics.
La decisió es va prendre poc abans que el grup d'ERC presentés una moció en aquest sentit, i que va ser aprovada.
El portaveu del grup, Francesc Viaplana va destacar la doble vessant de la proposta; contribució a la sostenibilitat i preservació del medi amb la reducció de les emissions contaminants a l'aire de la ciutat i la creació d'un nou punt d'atracció per a visitants, tant de pas com de destí, a La Seu d'Urgell.
El portaveu d'Esquerra, Francesc Viaplana, es va mostrar satisfet per l'acollida unànime de la moció

Per la seva part, el regidor Miquel Perruca, de Compromís x la Seu va qualificar la moció d'"interessant i positiva", i Jesús Fierro, la va valorar positivament i va assegurar que l'equip de govern comparteix plenament l'esperit de la petició.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, ERC

El Pirineu avui