L’ajuntament de Puigcerdà ampliarà aquesta primavera l’aparcament situat a tocar del Museu Cerdà. Concretament es guanyarà una cinquantena de places al solar que hi ha entre el pati del museu i l'edifici de dues plantes de l'aparcament. Aquest nou espai quedarà connectat amb la zona d'aparcament principal, amb l'ascensor que ja hi ha instal·lat i amb el tanatori i el cementiri
Els treballs també serviran arreglar els accessos, com ara el carrer paral·lel a aquest equipament, i reforçar el mur de contenció del pati del museu per evitar risc d'esfondrament.
Es preveu que les obres comencin després de Setmana Santa amb l'objectiu d'obrir aquesta nova zona d'aparcament a l'estiu. La inversió final de la infraestructura, que finalment tindrà unes 250 places, serà d’1,3 milions d’euros. 
Recordem que el nou aparcament municipal del Museu Cerdà va ser inaugurat al març de l'any passat pel president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont.

El Pirineu avui