Aquest dijous, 6 d'abril a les 22 hores, a la sala Sant Domènec de la Seu d'Urgell es representarà l'obra de teatre; Fred, una història sobre els refugiats jueus arribats a Andorra durant la segona guerra mundial
'Fred', escrita i dirigida per Agustí Franch, està interpretada per Irina Robles, Ettore Colombo i Joel Pla

Entre els tres actors interpreten un total de sis personatges.
Escenes de l'Andorra dels anys 40, i una parella protagonista; l'Antoni i la Sara, que estan esperant un fill, i que tenen els jueus a casa mentre els espies de la Gestapo volten per tota Andorra. Una vida difícil plena de limitacions. El Joan, germà de la Sara, és un altre dels protagonistes de Fred, que va rebre tota l'herència de la família i no té cap intenció d'ajudar-los per algun motiu que té a veure amb l'Antoni i que la Sara no sap.

Parlen al vídeo: JOEL PLA, ACTOR

El Pirineu avui