El Consell Comarcal de la Cerdanya ha obert, de nou, la subhasta per lliurar els permisos que han quedat deserts en el concurs realitzat recentment per concedir les acreditacions de caça de les Reserves Nacionals de Caça del Cadí i de la Cerdanya-Alt Urgell.

Per sol·licitar aquests permisos, els interessats hauran de presentar al Consell Comarcal la documentació necessària, com ara la petició per obtenir la llicència i els annexos per a tramitar-la, a més d'una fotocopia del carnet d'identitat. Tota la informació i documentació es pot trobar a la web www.cerdanya.cat. Els permisos restants s'aniran adjudicant per ordre d'entrada al registre.

L’any 2009 el Consell Comarcal de Cerdanya va reprendre aquest tipus de subhastes després dels sis anys de restriccions pel pestivirus. Des de llavors, ha vist com cada vegada hi ha més demanda. Enguany s'han tret a subhasta un total de 104 permisos de caça a les reserves del Cadí i la Cerdanya-Alt Urgell.

El Pirineu avui