Durant tot el mes d'abril els aparadors dels comerços del centre històric de Tremp lluiran les fotografies del concurs Paisatges del Passat.

La iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Tremp, amb la col·laboració dels comerços, vol valorar el patrimoni natural i paisatgístic de la comarca conjuntament amb el comerç local. Un total de 40 fotografies s'ha repartit pels diferents establiments del nucli antic per reconèixer i incentivar el comerç de proximitat.

Per reforçar l'exposició, s'ha elaborat un díptic informatiu per reconèixer les fotografies ubicades a cada comerç, amb una doble funció de compendi de segells de la visita de les diferents fotografies. En el cas que s'ompli tot els segells del díptic i s'entregui a la recepció de l'Ajuntament, es farà un reconeixement.

Els comerços s'ha mostrat molt receptius i positius davant la iniciativa.

Des de les xarxes socials s'ha iniciat una campanya on s'anima a la gent jove a fotografiar-se a l'aparador dels comerços conjuntament amb l'obra exposada i etiquetar a l'Ajuntament. Tots els participants optarant al sorteig d'un premi.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ ECONÒMICA - GEORGINA ROMA, COMERCIANT DE TREMP - HELENA CREUS, ESTANC

El Pirineu avui