Les dues menors de 12 i 8 anys que van quedar greument ferides en l’accident de divendres a la tarda a la Nacional 145 segueixen ingressades a l’UCI. En un primer moment, una d’elles va ser enviada a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida i l’altra al Parc Taulí de Sabadell. Ara, totes dues germanes són al centre hospitalari de la cocapital del Vallès Occidental intentant recuperar-se de les greus ferides patides en el xoc frontal de divendres. Des de l’hospital, però, no han donat més informació sobre la seva evolució, ja que en ser menors no poden fer-ho. El seu pare, un conegut empresari lauredià de 44 anys, lligat també a la Federació Andorrana de Natació, va morir a l’acte. L’enterrament ha tingut lloc aquest dilluns a la tarda a l’església de Sant Julià de Lòria. De moment, els Mossos d’Esquadra segueixen investigant perquè el tot terreny que pujava en sentit Andorra va envair el sentit contrari, un fet que va acabar provocant el xoc frontal amb el Seat Panda on viatjaven el pare i les dues filles. Mentrestant, els ocupants del tot terreny es recuperen de les ferides menys greus que van patir en el sinistre.

El Pirineu avui