La pista de gel del poliesportiu de Puigcerdà acull aquest dissabte a les 21.30h el partit d'hoquei gel entre les seleccions catalana i basca. Serà un partit històric, ja que és la primera vegada que aquests dos equips s'enfronten en categoria veterana.

Els jugadors que formaran part d’aquestes dues seleccions han tenir complerts els 35 anys i no haver participat durant aquesta temporada, com a jugadors, en competició o partit oficial sènior d’hoquei gel o d’hoquei línia.

La selecció Catalana estarà formada per 22 jugadors, 8 dels Veterans Gel Puigcerdà i 14 del FC Barcelona. Carlos Quevedo, Antoni Estanyol, Agustí Guinot, Salva Barnola, David Salinas, Ivan Fernandez, Daniel Hilario i Alex Rodríguez seran els jugadors cerdans que defensaran la camiseta de la selecció catalana a les ordres del seleccionador català, Javier Zapata, que ha rebut el suport des de Puigcerdà de Salva Barnola i David Salinas.

El Pirineu avui