Boí-Taüll preveu una ocupació del 90% durant la Setmana Santa.

L'estació d'esquí més alta dels Pirineus finalitzarà la temporada molt per sobre de les previsions. Les recents nevades, han deixat fins a 290 cm de neu en les quotes màximes, un bon auguri per la Setmana Santa.

La temporada iniciada el divendres 2 de desembre, amb unes condicions de neu i clima perfectes, van permetre a l'estació comptabilitzar un 30% més d'esquiadors. L'augment d'esquiadors s'ha vist reflectit al ressort de Boí-Taüll amb un 37% més de pernoctacions respecte a la temporada 2015-16.

Els canvis en gestió i novetats de l'estació, com la introducció del forfait sense mans s'han rebut amb gran satisfacció.

Amb les últimes nevades, l'estació espera omplir un 90% de l'ocupació de les instal·lacions, amb un 70% d'esquiadors i un 30% amb visitants no esquiadors; obtenint un tancament de temporada excel·lent.

El Pirineu avui