River Centre Comercial, Grup HiperPas i els supermercats ECO han presentat la 8a fira de productes andalusos "Sabores del Sur", en col·laboració amb La Junta de Andalucía, a través de Landaluz i Extenda - Agència Andalusa de Promoció Exterior –
Divendres a les 11.00 h S'ha inaugurat la campanya seguida d'una petita visita per la botiga.
Andalusia està apostant per la promoció exterior i Andorra és considerada com a zona estratègica d'interès.

Formatges, pernils i embotits, l'excel·lent diversitat d'Olis d'Oliva Verge Extra, Conserves de Peix, mels i melmelades, coques d'oli, una extensa gamma de dolços, productes de brioixeria o caramels elaborats amb mel, seguint la tradició andalusina.

Els dolços tradicionals, que s'han incorporat a la campanya d'enguany, són a més un gran atractiu pels clients francesos.
Altres novetats d'aquesta fira són els fruits secs, l'arròs de Cadiz o les semiconserves de peix, amb anxoves i aladrocs d'elaboració artesanal.
Després del discurs inaugural s'ha fet una degustació de productes Andalusos, en la caseta firal, amenitzada amb música en directe.

Parlen al vídeo: IVÁN ALCARAZ, DIRECTOR GRUP MERCA CENTER - ALVARO GUILLÉM BENJUMEA, PRESIDENTE LANDALUZ I CONSELLER D’ACESUR

El Pirineu avui