El Servei Català del Trànsit ha confirmat aquest divendres a la tarda, la mort del conductor d'un vehicle de cortesia Seat Panda amb matrícula andorrana implicat en una topada frontal a l'N-145, km 3 al municipi de Valls de Valira, a l'alçada d'Anserall. L'home anava acompanyat de dues menors que han estat traslladades als hospitals Parc Taulí de Sabadell i Arnau de Vilanova de Lleida en dos helicòpters i es troben en estat greu.
Els dos ocupants del vehicle 4x4 implicat en el xoc frontal, també es troben en estat greu i han estat traslladats en ambulància.
L'avís de l'accident s'ha rebut poc abans de tres quarts de sis de la tarda, al quilòmetre 3 de la carretera entre la Seu i Andorra, prop del nucli d'Anserall. Per causes que es desconeixen el vehicle 4x4 de matrícula espanyola que viatjava en direcció a Andorra ha envaït el carril contrari en un tram de línia contínua topant frontalment contra un Fiat Panda ocupat per un home de 42 anys i dues nenes menors.
Al lloc dels fets s'hi han desplaçat dotacions dels bombers de la Seu, Montferrer i Andorra, efectius del SEM, els mossos d'esquadra, un vehicle d'excarceració, dos helicòpters i una ambulància,
La carretera N-145 ha estat tallada en ambdós sentits de la marxa durant prop de dues hores.

El Pirineu avui