L'ajuntament de Puigcerdà rescindirà el contracte de manteniment dels ascensors que tenia amb l'empresa Kone Elevadores SA. Aquesta mesura s'ha pres després que, en nombroses ocasions, el temps de resposta en casos d'avaries era excessiu i mai es complia la mitja hora que constava al contracte. De fet, en els darrers mesos l'ajuntament ja havia posat dues sancions a l'empresa per incompliment dels terminis de resolució d'incidents.

Des de fa uns dies, l'ascensor que connecta el carrer del Pendís amb el Raval de les Monges torna a estar espatllat. Des de l'ajuntament han explicat que l'empresa assegura que l'avaria es solucionarà aquesta setmana. Els veïns que utilitzen aquest ascensor coneixen bé els problemes que arrossega contínuament el servei, ja que ha estat tres setmanes sense funcionar degut a una altra avaria.

L'any passat es va adjudicar el contracte de manteniment de tots els ascensors del municipi de Puigcerdà a l'empresa Kone per un import de 19.000 euros. Un cop es faci efectiva la resolució, es tornarà a licitar el concurs del servei. Des del consistori han explicat que, en un principi, no s'adjudicarà el manteniment de tots els ascensors en una mateixa empresa.

Parlen al vídeo: DOMINGO MORA, REGIDOR HISENDA I PERSONAL AJUNTAMENT PUIGCERDÀ

El Pirineu avui