Amb el lema “Gent Activa, Gent Feliç”, l’objectiu de la jornada és promoure l'activitat física com a element fonamental de salut i benestar, així com remarcar els efectes beneficiosos d’aquesta pràctica sobre l’esfera emocional, tot acumulant 30 minuts d’activitat física cada dia en adults i gent gran, i 60 minuts en infants i adolescents. El repte és superar les xifres de participació -més de 208.000 persones, 680 entitats implicades i mig miler d’esdeveniments registrats- del 2016.

Enguany, l’acte central a Catalunya tindrà lloc a la Seu d’Urgell al costat de múltiples activitats programades arreu del territori català entre l’1 i el 30 d’abril.

Pel dia 6 d'abril el Servei Municipal d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d’Urgell ha programat, al Rafting Parc del Parc Olímpic del Segre, per als escolars de primària i secundària activitats d’atletisme, zumba, body combat, orientació i piragües, a banda de tallers d’escalada, slackline, bitlles catalanes, petanca, tir amb arc, malabars, coordinació, acrosport, freestyle, karate, hip hop, bàdminton i golf.

Parlen al vídeo: GERARD FIGUERES, SECRETARI GENERAL D’ESPORTS - ALBERT BATALL, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui