Aquest dimecres el Delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, ha realitzat la seva primera visita institucional com a delegat a l'Acadèmia General de Suboficials de Talarn. Enric Millo s'ha reunit amb el coronel Director de l'Acadèmia, José Andrés Luján, i altres comandaments militars, acompanyat de la subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso. Durant la visita s'ha recorregut les instal·lacions de l'acadèmia.

En la roda de premsa, Enric Millo, ha mostrat la seva opinió sobre la reunió d'ahir on es va mostrar el pla d'inversió que té plantejat el govern espanyol per Catalunya. Segons el delegat, “la Generalitat ha de decidir si seure a la taula de la negociació per parlar de les coses que afecten realment al dia a dia dels catalans o es vol mantenir en el full de ruta permanent de la col·lisió i trencament”.

Enric Millo també ha declarat la seva contrarietat sobre el viatge a Estats Units que han realitzat el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el conseller d'exteriors, Raül Romeva.

Finalment el delegat ha manifestat la voluntat del govern per mantenir el Centre d'Internament d'Estrangers de Barcelona per la funció social tan important que fa i compleixi els requisits que han de complir aquests centres.

Parlen al vídeo: ENRIC MILLO, DELEGAT GOVERN CATALUNYA

El Pirineu avui