El passat divendres, la Biblioteca de Tremp va tancar la setmana de la poesia amb el concert-xerrada, Ocells de pas a càrrec del cantant i escriptor Miquel Pujadó.

Des de la biblioteca s'ha organitzat diferents activitats específiques per cada públic per acostar la poesia als usuaris de la biblioteca, sigui cantada o recitada.

En disposar d'un públic molt reduït consumidor de poesia, s'intenta derivar als usuaris de la biblioteca a la lectura de poemes, ja sigui per millorar la lectura en veu alta o llegir poemes als infants abans d'anar a dormir.

Des de la biblioteca s'intenta potenciar tots els estils i públics amb activitats. Durant aquesta setmana, cada dia el centre organitza activitats per celebrar la setmana de la literatura infantil de Hans Christian Andersen.

Parlen al vídeo: LAURA FUSES, DIRECTORA BIBLIOTECA PÚBLICA MARIA BARBAL

El Pirineu avui