La Grandvalira Total Fight Masters of Freestyle de snowboard va finalitzar aquest diumenge coronant a un japonès com a guanyador indiscutible en la modalitat masculina. Hiroaki Kunitake, de 15 anys, s'ha alçat amb la victòria després de realitzar una primera ronda espectacular que ha sorprès a tots els assistents.
El jove japonès ha estat acompanyat al pòdium per l'americà Eric Willet i el també japonès Keita Inamura.
Enguany, la competició comptava per primer cop amb una modalitat femenina que ha estat coronada per la canadenca Laurie Blouin aconseguint la màxima puntuació de la final.
La també canadenca, Brooke Voigt ha finalitzat segona seguida de la japonesa Yuka Fujimori.
La Grandvalira Total Fight ha atorgat un total de 60.000 dòlars en premis, repartits en 30.000 dòlars pels 8 primers classificats masculins i 30.000 per a les 8 primeres riders classificades en la modalitat femenina.

La Grandvalira Total Fight Masters of Freestyle de snowboard va finalitzar aquest diumenge coronant a un japonès com a guanyador indiscutible en la modalitat masculina. Hiroaki Kunitake, de 15 anys, s'ha alçat amb la victòria després de realitzar una primera ronda espectacular que ha sorprès a tots els assistents.
El jove japonès ha estat acompanyat al pòdium per l'americà Eric Willet i el també japonès Keita Inamura.
Enguany, la competició comptava per primer cop amb una modalitat femenina que ha estat coronada per la canadenca Laurie Blouin aconseguint la màxima puntuació de la final.
La també canadenca, Brooke Voigt ha finalitzat segona seguida de la japonesa Yuka Fujimori.
La Grandvalira Total Fight ha atorgat un total de 60.000 dòlars en premis, repartits en 30.000 dòlars pels 8 primers classificats masculins i 30.000 per a les 8 primeres riders classificades en la modalitat femenina.

El Pirineu avui